Slide Bowlen is altijd een goed idee Reserveer hier Slide een gezellig avondje karaoke plannen? Reserveer hier Slide Reserveer hier Iets nieuw proberen? Probeer axe throwing! Slide Gezellig snookeren, poolen of darten Reserveer hier Slide Grill meat Ontdek onze combopakketten Reserveer hier Slide Bedrijven & events Reserveer hier Slide Ontdek onze lekkere gerechten Ribben Reserveer hier

Escape room

Onze escaperoom is te boeken vanaf midden oktober 2022. Deze escaperoom is mobiel en kan ook ingehuurd worden voor bedrijfsfeesten. We rijden ons gevangenen transport dan tot bij jullie bedrijf.

Verhaal

Tijdens een vakantie met je vrienden in Colombia kom je in problemen met de lokale corrupte overheid.  Jullie worden verdacht van een aanval op een politie eenheid en zijn nu via een snelrechter veroordeeld tot levenslang.  Jullie zijn onschuldig,  maar de enige manier om het aan te vechten is om te ontsnappen en naar de ambassade te vluchten.  Daar zijn ze op de hoogte van de situatie,  maar omdat er geen uitleveringsverdrag bestaat kunnen ze jullie pas echt beschermen zodra jullie zijn ontsnapt. Het enige reële moment om dat te doen is tijdens het transport van het politiebureau naar de strengbeveiligde inrichting in het binnenland. Een transport die met een bus wordt uitgevoerd en welke 40 minuten zal duren. In die tijd moeten jullie de bus stoppen, de bewaking uitschakelen en ontsnappen. Er is een beetje hulp beschikaar van een medewerker van de ambassade die onder andere  hackers groep anonymous heeft weten in te schakelen om jullie te helpen ontsnappen.  Let goed op de subtiele aanwijzingen. De ambassade medewerker zal jullie in veiligheid brengen zodra je de bus hebt verlaten.