Escape room

We hebben 4 escape rooms ter beschikking.

Prison Brake bevindt zich op het het terrein van project 13 zelf (Klein-Mechelen 13, 2880 Bornem).

The Mysterie of Anna LockwoodThe Dutchman en de Defuse the bom: deze drie kamers bevinden zich in het fort van Liezele op 6 min rijden van Project 13 ( Fortbaan 2, 2870 Puurs).

Wanneer u voor of na het spelen van één van onze kamers graag nog een hapje eet, kan dit steeds in onze gezellige bistro @Project13. Waar we verse maaltijden serveren.

U ontvangt, wanneer u op dezelfde dag komt eten, een korting van 5% op het eten. Hiervoor dient u uw orderbevestiging bij aankomst af te geven aan het onthaal en te vragen naar bovenstaande korting. Een tafel kan ook steeds op voorhand gereserveerd worden via volgende link:

https://portal.nostium.com/reservering/qmq4wu1g2b64/project-13/tafel-reservering

Gelieve uw orderbevestiging bij aankomst af te geven aan het onthaal en te vragen naar bovenstaande korting.

Prison Brake

PRISON BRAKE @ Project 13

Tijdens een vakantie met je vrienden in Colombia worden jullie verdacht van een aanval op een politie eenheid. Jullie zijn onschuldig maar worden toch door een corrupte rechter veroordeeld tot levenslang. De Belgische ambassade is op de hoogte van jullie situatie maar kunnen niets ondernemen omdat er geen uitleveringsverdrag bestaat. Ze geloven echter wel in jullie onschuld en willen jullie helpen. Hiervoor dienen jullie wel zelf te ontsnappen. Het enige moment waarop dit mogelijk is is tijdens het transport per bus van het politiebureau naar de strengbeveiligde gevangenis in het binnenland. Deze trip duurt 45 minuten. Gelukkig is er een beetje hulp voorzien.
Lukt het jullie de bus te stoppen, de bewaking uit te schakelen en ontsnappen?

Heb je een bedrijfsevent aan uw eigen bedrijf? Wij rijden onze bus incl. begeleiding tot bij u. U kan deze bus huren incl. begeleiding voor 6 uur aan 1.500 euro excl. btw. Voor meer info mail naar events@project13.be

Aantal personen: 3-4 personen
Min leeftijd: 15 jaar begeleid door een volwassen – 14 jaar zelfstandig te spelen
Speelduur: 50 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Boek hier The Prison Brake


Kamer 1

LET OP DEZE LOCATIE BEVINDT ZICH OP 7 MINUTEN MET DE WAGEN VAN PROJECT 13: FORTBAAN 2, 2870 PUURS

The mystery of Anna Lockwood

In 1982 verdween Anna op mysterieuze wijze tijdens een spelletje verstoppertje. Het enige aanknopingspunt is een hoopje bladeren. Deze vlogen in het rond toen haar zus tijdens het zoekspelletje de deur van haar kamer open trok. Ook werd er toen een mysterieuze houtachtige geur waargenomen. Anna is echter nooit terug gevonden.

Tot op de dag van vandaag geloven haar ouders en zussen sterk in haar terugkeer. Ze lieten haar kamer onaangeroerd omdat hier misschien wel de oplossing voor haar verdwijning te vinden is.

Gaan jullie de missie aan om deze verdwijningszaak op te lossen en Anna terug te herenigen met haar familie?

Aantal personen: 3-6 personen
Min leeftijd: 10 jaar begeleid door een volwassen
14 jaar zelfstandig te spelen
Speelduur: 60 minuten
Moeilijkheidsgraag: gemiddeld

Boek hier Kamer 1


Kamer 2

LET OP DEZE LOCATIE BEVINDT ZICH OP 7 MINUTEN MET DE WAGEN VAN PROJECT 13: FORTBAAN 2, 2870 PUURS

Defuse the bomb

Heb je er ooit van gedroomd om eens een bom onschadelijk te maken? Wij hebben de beste elementen van een bom-ontmantelingen gecombineerd tot een unieke ervaring, waarin jullie een bloedstollende strijd voeren tegen de tijd.

Dit verhaal speelt zich af tijdens de koude oorlog. Na de 2de wereld oorlog wordt het fort bewaakt door militairen met aan het hoofd een kolonel van het Amerikaanse leger. Deze is echter opgepakt voor spionage. Tijdens zijn verhoor kwam aan het licht dat hij een spion is voor het Russiche leger en een bomaanslag aan het voorbereiden was. De bom is echter nog niet gevonden. Hopeljik staat ze nog niet op scherp.

Samenwerking en communicatie zijn de vereisten om de bom op tijd te vinden en onschadelijk te maken. Gaan jullie de strijd aan?

Aantal personen: 2-6 personen
Min leeftijd: 16 jaar (niet geschikt voor kinderen)
Speelduur: 60 minuten
Moeilijkheidsgraad: moeilijk

Boek hier Kamer 2


Kamer 3

LET OP DEZE LOCATIE BEVINDT ZICH OP 7 MINUTEN MET DE WAGEN VAN PROJECT 13: FORTBAAN 2, 2870 PUURS

The Dutchman, lost treasure

Als schattenjager heb je vernomen dat in de Caraïben het oude piratenschip van “The Dutchman” drijft. Het schip bevindt zich voor de kust van het mysterieuze eiland  Isla la Blanquilla. Volgens de legende zou er op het schip informatie te vinden zijn over de zogenaamde “ lost treasure”.  Dit is een enorme hoeveelheid goud en edelstenen die in de tijd van de Spaanse overheersing buit werd gemaakt. De kapitein zou door de bemanning vermoord zijn en zijn hart ligt bewaard in een kist op het schip. Wat ze echter over het hoofd hebben gezien, is dat hij de enige was die wist waar de schat ligt. De hints die de kapitein gemaakt heeft om de schat terug te vinden, zijn door de bemanning nooit ontcijferd. In hun jarenlange zoektocht naar de schat zijn ze verdwaald geraakt en naar verloop van tijd allemaal gestorven. Of toch niet helemaal … Er gaat een gerucht rond dat de bemanning gedoemd is …

Dit houdt jullie als avonturiers natuurlijk niet tegen, dit is namelijk maar een gerucht. Echter, bij aan boord gaan van het schip blijken jullie niet alleen te zijn.

Wat er precies gebeurd is weet je niet meer, maar je vindt jezelf vastgebonden op het schip. De bemanning is voor een uur naar het eiland gegaan. Die tijd heb je om het schip vaarklaar te krijgen, het anker te lichten en de juiste koers te vinden die je naar de lost treasure zal leiden. Alleen zo kun je levend ontsnappen…

Aantal personen: 2-6 personen
Min leeftijd: 8 jaar begeleid door een volwassen – 14 jaar zelfstandig te spelen
Speelduur: 60 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Boek hier Kamer 3